Telefoon: 09 373 58 08
Pluma Iberico, lavendeljus, mosterdzaad, pomme paille
Fettuccini met truffel, boschampignons, parmezaan, rucola, sauce vièrge
Kabeljauwfilet, tomatensalsa, boter geparfumeerd met curry en look
Lamskroon, fijne kruiden, korst honingsaus, mozzarella gratin
Steak tartaar, Charolais, Label Rouge
Contrefilet 'Limousin', handgesneden frietjes, bordelaise
Mosselen, 100% Zeeuwse, handgesneden frietjes
Gamberoni, gamba's op de grill, kruidenboter
Zeetong *, meunière, kappertjes
Verse tonijnfilet 'Niçoise', hoeve-ei, boontjes
Côte à l'os ‘Belgisch Wit-Blauw’ (2 pers.), zeer zachte smaak, mager en sappig dankzij de fijne spiervezels. Gegrild op houtskool.
Filet pur ‘LSimmental de Bavière’, stevig, mals, smaakvol. Uit het dal van de Simm in Zwitserland.
Filet pur 'Rossini', met gebakken ganzenlever.
Côte à l’os Dry Aged ‘VacaPunc Premium' (2 pers.), unieke selectie op kleur, vetmarbrering, aroma, consistentie en structuur.
Porterhouse Dry Aged ‘VacaPunc Premium' (1 pers.), voor zij die van de smaak van vroeger houden: krachtig en intens. Kleine côte-à-l’os.
Crème brûlée
Sablé van hazelnoot
Coupe colonel, sorbet, vodka
Vanileroomijs, meringue, fondant chocolade
Chocolademousse Callebaut
Café glacé
Dame blanche vers vanilleijs, warme chocolade, slagroom
Moelleux van chocolade
Nougat glacé met pistachenoten
Tiramisu
Burrata di Puglia, gegrilde courgette, basilicum olie
of
Gemarineerde Noorse zalm met truffel, venkel en citrus, Granny Smith
of
Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein, pecorino, pesto
°
Kabeljauwfilet, tomatensalsa, boter geparfumeerd met curry en look
of
Pluma Iberico, lavendeljus, mosterdzaad, pomme paille
of
Contrefilet 'Limousin', handgesneden frietjes, bordelaise
°
Crême brûlée met peer
of
Vanilleijs met rood fruit
of
Irish coffee ( suppl. 5€)
56€ pp.
Lunch is steeds 'op basis van' De Flandrien-maand menu welke dan wordt geserveerd.
Lunch enkel hoofdgerecht 21€ pp.
Lunch voor- en hoofdgerecht 29€ pp.