à la carte


Starters





SHARING/VOORGERECHTEN


Secreto 07 *, dryaged runderham

Tempura van Nobashi garnalen, sweet        
chili

Chorizo kroketjes, Habanero aioli

Gegrilde witte Brasvar worst, augurk, uitjes



VOORGERECHTEN
 

Kalfszwezeriken met graanmosterd, crème van selder, mini courgette

Artisanale garnaalkroketten, grijze garnalen, citroen

Carpaccio van gerijpte en gerookte Holstein, Pecorino, pesto

Cappuccino van kreeftenbisque, room

Burrata di Puglia, gegrilde courgette, basilicum olie

Gemarineerde Noorse zalm met truffel, venkel en citrus, Granny Smith

Artisanale kaaskroketten, Gruyère, Parmezaan



Classic dishes

Pluma Iberico, lavendeljus, mosterdzaad, pomme paille

Fettuccini met truffel, boschampignons, parmezaan, rucola, sauce vièrge

Kabeljauwfilet, tomatensalsa, boter geparfumeerd met curry en look

Lamskroon, fijne kruiden, korst honingsaus, mozzarella gratin

Steak tartaar, Charolais, Label Rouge

Contrefilet 'Limousin', handgesneden frietjes, bordelaise
 
Mosselen, 100% Zeeuwse, handgesneden frietjes

Gamberoni, gamba's op de grill, kruidenboter

Zeetong *, meunière, kappertjes

Verse tonijnfilet 'Niçoise', hoeve-ei, boontjes



Butcher's selection


Côte à l'os ‘Belgisch Wit-Blauw’ (2 pers.), zeer zachte smaak, mager en sappig dankzij de fijne spiervezels. Gegrild op houtskool.

Filet pur ‘LSimmental de Bavière’, stevig, mals, smaakvol. Uit het dal van de Simm in Zwitserland.
 
Filet pur 'Rossini', met gebakken ganzenlever.

Côte à l’os Dry Aged ‘VacaPunc Premium' (2 pers.), unieke selectie op kleur, vetmarbrering, aroma, consistentie en structuur.

Porterhouse Dry Aged ‘VacaPunc Premium' (1 pers.), voor zij die van de smaak van vroeger houden: krachtig en intens. Kleine côte-à-l’os.




Desserts

Crème brûlée
Sablé van hazelnoot
Coupe colonel, sorbet, vodka
Vanileroomijs, meringue, fondant chocolade
Chocolademousse Callebaut
Café glacé
Dame blanche vers vanilleijs, warme chocolade, slagroom
Moelleux van chocolade
Nougat glacé met pistachenoten
Tiramisu




Tijdelijke menu's


Menu De Flandrien

Burrata di Puglia, gegrilde courgette, basilicum olie
of
Gemarineerde Noorse zalm met truffel, venkel en citrus, Granny Smith
of
Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein, pecorino, pesto

°

Kabeljauwfilet, tomatensalsa, boter geparfumeerd met curry en look
of
Pluma Iberico, lavendeljus, mosterdzaad, pomme paille
of
Contrefilet 'Limousin', handgesneden frietjes, bordelaise

°

Crême brûlée met peer
of
Vanilleijs met rood fruit
of
Irish coffee ( suppl. 5€)

56€ pp.



Lunch maandag- en vrijdag-middag

Lunch is steeds 'op basis van' De Flandrien-maand menu welke dan wordt geserveerd.

Lunch enkel hoofdgerecht 21€ pp.

Lunch voor- en hoofdgerecht 29€ pp.