à la carte


Bar Bites


Oesters ‘natuur’
Franse| holle N°2

Kalfszwezerik kroket
Tierenteyn dressing 

Selectie van Brasvar
Plancha

Dim Sum
Soyadressing | sesam

Zalm
Huisgerookt

Bruschetta
Seizoen

Nobashi garnalen
Dragonmayo | tempura

Burratini
Tomaat | basilicum

Papadum
Reypenaer XO | groene kruiden

Brasvar droge worst
Tierenteyn



Voorgerechten



Kaaskroketten
Flandrien Jong kaas

Tartaar van zeebaars 

Pinda | wasabi | gember

Garnaalkroketten

Panko | gefrituurde peterselie | citroen 

Gamba's op de grill

Natuur | curry | provencaal

Carpaccio Belgisch witblauw
Rucola | parmezaan

Burrata
Balsamico | San Marzano tomaat

Gazpacho
Courgette | basilicum | granny smith | naanbrood pastrami



Klassiekers



Vol-au-vent van hoevekip
huisbereid 

Vol-au-vent van hoevekip met ris de veau
huisbereid met gebakken kalfszwezerikken

Vlaamse stoverij van varkenswangen
met Petrus Tradition dubbel



Vis



Zeetong
Oostendse wijze

Kabeljauw
groene kruiden | kombu

Bouillabaisse
Noordzee vis



Grillades


Côte à l'os ‘selectie De Flandrien’ (2 pers.) 
saus naar keuze

Chateaubriand (2 pers.) 

saus naar keuze 

Filet Pur 'Simmental' 

saus naar keuze 



Side Dishes


Purée van polderaardappel

Frietjes vers en handgesneden

Seizoen groenten purée

Aardappel in de pel met zure room en  look

Tagliatelle met groene kruiden

 

Witloofsalade

Salade seizoen groenten

Tomaten variëteit

Gegrild slahart met caesar dressing



Desserts


Dame Blanche met huisbereid vanille ijs

Coupe aardbei biologische teelt

Moelleux au chocolat met huisbereid ijs

Crème brulée

Cheesecake met pistachio, framboise, vanilla

Kaasplankje selectie De Flandrien




Tijdelijke menu's


Suggestie menu


Amuses

°

Tartaar van Yellowtail Kingfish
watermeloen | Coeur de boeuf tomaat

°

Jus van grijze garnalen
citroengras | parmezaan

°

Kalfs entrecôte vin rouge
doperwt | wortel | gratin

°

Kaasplankje selectie De Fandrien (supplement 7€)

°

Panna cotta met cocos en ananas

 
menu per tafel: 59€ pp.

met aangepaste wijnen: +19€ pp.

met aangepaste wijnen bij de kaas: +6€ pp.