à la carte


Voorgerechten



Oesters
Franse| holle N°3 | 6 stuks

Sashimi van zalm & tonijn 

Japans | wasabi | gember | rammenas 

Garnaalkroketten

Panko | gefrituurde peterselie | citroen 

Vitello Tonato 

kalf | tonijnmayonaise | kappertjes 

Carpaccio

Belgisch rund | rucola | parmezaan | pijnboompitjes 

Selectie van Iberico ham met bruschetta

Mangalica | Secreto N°7



Klassiekers



Vol-au-vent
huisbereid 

Vol-au-vent met ris de veau
huisbereid met gebakken kalfszwezerikken

Steak Tartaar 

à la minute bereiding

Steak Tartaar "Parisien" (Ricard)
à la minute bereiding

Steak Tartaar "Espagnol" (Cognac)
à la minute bereiding 

Stoverij van varkenswangen 

met Brasvar buikspek



Scampi's



met frietjes of pasta

Scampi diabolique


Scampi met zachte curry

Scampi met look



Suggesties




Duo van wildkroketten (voorgerecht)

Fazant à la brabanconne (2 pers.)


Hazenrug "Harlekijn"

Hertenkalffilet "Grand Veneur"

Wilde eendfilet



Vis



Sliptong
3 stuks Meunière | moutarde de Meaux

Tonijn
gegrild | sesamzaak | sauce vierge 

Kabeljauw

stoemp |gepocheerd eitje | crumble van spek 

Paling

gebakken | verse tartaar

Niçoise

salade | tonijn



Vlees




Ierse Tomahawk (2 pers.)
Bouquetière | saus naar keuze

Côte à l'os (2 pers.) 
Bouquetière | saus naar keuze 

Chateaubriand (2 pers.) 

Bouquetière | saus naar keuze 

Ierse rib-eye Black Angus

gegrild | saus naar keuze 

Filet Pur 

gegrild | saus naar keuze 

Lam

Lamskroon | thijm | gratin 







Desserts



Irish/French/Italian Coffee

Dame Blanche 

Coupe Speculoos

Coupe Brésilienne

Carré van appel met ijs

Crème Brulée

Coupe Colonel

Moelleux au chocolat

Yoghurtijs-rode vruchten coulis, granola

Kaasplankje met vijgenconfituur




Tijdelijke menu's


Menu februari




Coupe Fleur

of

Gin tonic

of

Coupe Champagne (+5€)

amuse

°

Vitello Tonato
kalf | tonijnmayonaise | kappertjes

of

Gerookte Schotse zalm
Boursin | rode ui | toast

°

Aberdeen Angus tussenribstuk
saus naar keuze | frisse sla | frietjes

of

Noorse heilbotmoot
beurre blanc | savoi | natuuraardappelen

°

Carré van appel met roomijs

of

Kaasplankje met vijgenconfituur (+6€)

of

Irish Coffee

°

Koffie of thee


prijs menu: 40€ pp.

met aperitief, koffie/thee: +9€ pp.

met wijnen tijdens de maaltijd: +11€ pp.



Menu maart




Coupe Fleur

of

Gin tonic

of

Coupe Champagne (+5€)

amuse

°

Carpaccio
Belgisch rund | rucola | parmezaan | pijnboompitjes

of

Tartaar van zalm
avocado | dille | kappertjes

°

Kalfsribstuk op de grill
saus naar keuze | sla | frietjes

of

Sliptong
Meunière | moutarde de Meaux

°

Coupe speculoos

of

Kaasplankje met vijgenconfituur (+6€)

of

Irish Coffee

°

Koffie of thee


prijs menu: 40€ pp.

met aperitief, koffie/thee: +9€ pp.

met wijnen tijdens de maaltijd: +11€ pp.



Kids-menu



Tot 12 jaar

Kaaskroketjes

°

Woody chicken
gepaneerde kip met appelmoes

of

Goofy fish
Fish-sticks met appelmoes

of

Winny balletjes
gehaktballetjes met tomatensaus

°

Kinderijsje vanille

26 € pp.



lunch ma 25/02 - vr 01/03





Wortelsoep

°

Gegratineerde vispan
met prei en natuuraardappelen

of

Tagliata van wit-blauw 
met Rucola en krieltjes

°

Koffie of dessert

19/21€ pp.