à la carte


To share / Voorgerechten


Gegratineerde oesters ‘champagne’
Franse| holle N°2 | 6 stuks

Burrata
kerstomaat | honing

Selectie van Iberisch ham met bruschetta
Mangalica | Secreto N°7

Kabeljauwwangen
Panko | reverse tartaar | citroen

Oesters
Franse| holle N°2 | 6 stuks


 



Voorgerechten


Vitello Tonato
kalf| tonijnmayonaise | kappertjes

Sashimi van zalm & tonijn 

Japans | wasabi | gember | rammenas 

Garnaalkroketten

Panko | gefrituurde peterselie | citroen 

Gebakken ganzenlever

appel | rozijn | notentoast

Indische groentekroketjes (v)
rode linzen | bouillon

Parmezaankroketten (v)
gefrituurde peterselie | citroen



Klassiekers



Vol-au-vent van Mechelse koekoek
huisbereid 

Vol-au-vent met ris de veau
huisbereid met gebakken kalfszwezerikken

Steak Tartaar 

à la minute bereiding

Steak Tartaar "Parisien" (Ricard)
à la minute bereiding

Steak Tartaar "Espagnol" (Cognac)
à la minute bereiding

Stoverij van varkenswangen
met Brasvar buikspek



Vis


Sliptong
3 stuks | Meunière | moutarde de Meaux

Tagliata van tonijn
gegrild | sesamzaad | sauce vierge 

Veggie bouillabaisse (v)
Kombu | dulse | venkel | tomaat

Paling

gebakken | verse tartaar

Kabeljauw
stoemp | gepocheerd eitje | crumble van spek

Niçoise
salade | verse tonijn




Vlees



Ierse Tomahawk (2 pers.)
gegrild | saus naar keuze

Côte à l'os ‘selectie De Flandrien’ (2 pers.) 
gegrild | saus naar keuze

Chateaubriand (2 pers.) 

gegrild | saus naar keuze 

Ierse rib-eye Black Angus

gegrild | saus naar keuze 

Filet Pur 'Simmental' 

gegrild | saus naar keuze 

Lam

Lamskroon | tijm | gratin



Suggesties



The Mon Dada Bastard (poke bowl)

Gamba's à la plancha

Vongole met fettuccine

                                



Desserts



Irish/French/Italian Coffee

Dame Blanche 

Coupe Speculoos

Coupe Brésilienne

Carré van appel met ijs

Panna Cotta met coulis rood fruit

Coupe Colonel

Moelleux au chocolat

Yoghurtijs-rode vruchten coulis, granola

Kaasplankje met vijgenconfituur




Tijdelijke menu's


EINDEJAARSMENU




Uw traiteur tijdens de feestdagen 2020!

 

amuses

Gemarineerde zalm “graved lax”, grof zeezout, dille, mosterd   5

Cremeux van ganzenlever, vijgenconfit, notencrumble   5

Ceviche van st-jacobsvrucht, zoete aardappel en citrus   5

Tartaar van West-Vlaams rood rund, parmezaankrokant en balsamico   5

Fleur de Camembert (4 pers.) AOC Normandië, kruidenmix   12

 

voorgerechten

Sashimi van tonijn en zalm, wasabi, gember, rammenas   15

Oesters ‘grevelingen’, Zeelandse platte ‘0000” natuur, 6 stuks   18

Terrine van ganzenlever, vijgenconfit met porto, brioche   16

½ Kreeft “Belle Vue”, cocktail en mayonaise   24

Terrine van wild, hazelnoten, rozijnenbrood   14

Carpaccio van Holstein, honingtomaat, smoked   14

 

hoofdgerechten

Tarbot, savooikool met krab, pompoen, bouillon van cocos en citroengras   28

Medaillon van hertenkalf, knolselder, appel en veenbes, wild jus, gratin   27

Fazant “Brabançonne”, grondwitloof, kroketjes   26

Fazant “Fine Champagne”, cognac, boucquetière, kroketjes   27

Angus beef met chimichurri, fregola en spitskoolsla, frietjes   25

Gegrilde zalmfilet Dugléré, wijnsaus tomate de vigne, pommes duchesse   24

 

dessert

Assortiment van Franse kazen, fruit en confit, notentoast   9

Bavarois van framboos   6

Chocomousse van Callebaut chocolade   5

Cheesecake met rode vruchten coulis   5



Beschikbaar van 19 december t.e.m. 3 januari

Elke dag levering aan huis tussen 10u en 12u

behalve op

24/12: afhaling tussen 12u en 15u

25/12: afhaling tussen 9u en 11u

31/12: afhaling tussen 12u en 15u

01/01: afhaling tussen 9u en 11u

Bestelling telefonisch 09/373.58.08 of online via 'Delivery'

Bij bestelling vanaf 100€ gratis fles Cava, vanaf 200€ gratis dinercertificaat t.w.v. 39€ !