à la carte


To share / Voorgerechten




Gegratineerde oesters ‘champagne’
Franse| holle N°2 | 6 stuks

Selectie van Iberisch ham met bruschetta
Mangalica | Secreto N°7

Kabeljauwwangen
Panko | reverse tartaar | citroen

Oesters
Franse| holle N°2 | 6 stuks




Voorgerechten





Carpaccio
wit-blauw| rucola | pijnboompitjes

Sashimi van zalm & tonijn 

Japans | wasabi | gember | rammenas 

Garnaalkroketten

Panko | gefrituurde peterselie | citroen 

Gebakken ganzenlever

appel | rozijn | notentoast

Indische groentekroketjes (v)
rode linzen | bouillon

Parmezaankroketten (v)
gefrituurde peterselie | citroen



Klassiekers



Vol-au-vent van Mechelse koekoek
huisbereid 

Vol-au-vent met ris de veau
huisbereid met gebakken kalfszwezerikken

Steak Tartaar 

à la minute bereiding

Steak Tartaar "Parisien" (Ricard)
à la minute bereiding

Steak Tartaar "Espagnol" (Cognac)
à la minute bereiding

Stoverij van varkenswangen
met Brasvar buikspek



Vis




Sliptong
3 stuks | Meunière | moutarde de Meaux

Tagliata van tonijn
gegrild | sesamzaad | sauce vierge 

Veggie bouillabaisse (v)
Kombu | dulse | venkel | tomaat

Paling

gebakken | verse tartaar

Kabeljauw
stoemp | gepocheerd eitje | crumble van spek

Niçoise
salade | verse tonijn




Vlees



Ierse Tomahawk (2 pers.)
gegrild | saus naar keuze

Côte à l'os ‘selectie De Flandrien’ (2 pers.) 
gegrild | saus naar keuze 

Côte à l'os ‘Irish Hereford extra tender’ (2 pers.) 
gegrild | saus naar keuze 

Chateaubriand (2 pers.) 

gegrild | saus naar keuze 

Ierse rib-eye Black Angus

gegrild | saus naar keuze 

Filet Pur 'Simmental' 

gegrild | saus naar keuze 

Lam

Lamskroon | tijm | gratin



Suggesties




Filet Pure 'Rossini'

Rib-eye tagliata met rucola en parmezaan

Varkenshaasje met dragonsaus

                                



Desserts


Irish/French/Italian Coffee

Dame Blanche 

Coupe Speculoos

Coupe Brésilienne

Carré van appel met ijs

Crème Brulée

Coupe Colonel

Moelleux au chocolat

Yoghurtijs-rode vruchten coulis, granola

Kaasplankje met vijgenconfituur




Tijdelijke menu's


Menu's

“pistier”








Garnaalkroketten
gefrituurde peterselie| citroen

of

Parmezaankroketten
gefrituurde peterselie | citroen

°

Vol-au-vent
Mechelse koekoek| frietjes

°
Dame Blanche                                                                    

of

Irish coffee



39 pp.

 

“flandrien”








Gerookte zalm en grijze garnalen
zure room | dille | rode ui

of

Vitello Tonato
kalf | tonijnmayonaise | kappertjes


°
Kabeljauwrug

witte wijnsaus | spinaziepuree

of

Parelhoen

boucquetière | dragonsaus | gratin


°
 
Chocolademousse

of

Kaasplankje met vijgenconfituur (suppl. 6€)

of

Irish coffee



44 pp. (DELIVERY: 35 pp., voor bestelling zie DELIVERY op onze website)

 

“cycleur de luxe”








Sashimi van zalm & tonijn 
Japans | wasabi | gember | rammenas

of

Gebakken ganzenlever                                                     
appel | rozijn | notentoast


°
Zeebaars

mousseline | Florentine

of

Tournedos

saus naar keuze | sla | frietjes

°

Moelleux au chocolat

of

Kaasplankje met vijgenconfituur

of

Irish coffee



54 pp.

 

Er zijn geen wijzigingen mogelijk bij menu’s.

Bij deze 3 menu’s kan u per tafel ook kiezen voor het arrangement wijnen t.e.m. het hoofdgerecht, Cuvée De Flandrien à +11 pp.

 



Kids-menu


Tot 12 jaar

Kaaskroketjes

°

Woody chicken
gepaneerde kip met appelmoes

of

Goofy fish
Fish-sticks met appelmoes

of

Winny balletjes
gehaktballetjes met tomatensaus

°

Kinderijsje vanille

26 € pp.